Det er hurtigt og nemt at lave en anretning med luksuøse og sunde snacks af friske figner og dadler. Her er nogle kombinationer, der giver spændende smagsoplevelser.
1 dl græsk yoghurt eller fromage frais
1 spsk honning
2 tsk revet, frisk ingefær
4-5 friske figner valnødder
Bland yoghurt, honning og ingefær.
Skær fignerne midt over, læg blandingen på dem i små toppe og pynt med valnødder.
tynde skiver mørkt brød
olivenolie
3 friske figner
125 g mozzarella
100 g parmaskinke
honning
lime basilikum
Skær brødet i små stykker og pensl dem med olivenolie.
Skær mozzarellaen i små tern, vikl skinken rundt om dem og læg dem på brødet.
Skær fignerne i både og læg dem ovenpå.
Pynt med limebasilikum.
4-6 dadler
100 g blåskimmelost
valnødder
Halver dadlerne, læg små stykker ost og valnødder på.
4-6 dadler 150 g brie
100 g parmaskinke
frisk mynte
tandstikkere
Flæk dadlerne.
Skær osten i små stykker og rul hvert af dem ind i skinken sammen med mynteblade.
Stik en tandstikker gennem hver daddelhalvdel sammen med en rulle skinke.
Frugt bær og grønt, Sylvia Danielsson