Logo

Tasmanian Dare Devil Chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg kængurukød i tern
½ kg tasmanske løg i tern
1 hel hvidløg pillet og hakket fint
1 spsk stødt spidskommen
1 spsk stødt koriander
2 spsk oregano
1 Foster's eller anden australsk øl
1 kop Hawaii-kaffe
3 dåser hakkede tomater
1 spsk lokale chilier - hakket fint
Salt og peber - Peanutolie til stegning

1. I en stor stegegryde over stærk varme kommes olien. Heri brunes
kød, løg og hvidløg.
2. Spidskommen, koriander, oregano og chili kommes i, og der spædes op med øl, tomat og kaffe.
3. Lad kødet simre ved svag varme i mindst 3 timer under låg. Ligesom i Texas kan det være en fordel at starte dagen før.
4. Når kødet er mørt, koges det videre uden låg, til stuvningen har fået en grødet konsistens, som ligner en god chili. Smag til med salt, peber og chili.

I Australien får man - som til alt andet - serveret fritter ofte lavet af tasmanske kartofler. Man kan også sagtens anvende emu, krokodille, pyton og andre tilgængelige dyrearter i chilien - eller eventuelt et mix af disse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her