3 spsk smør og olie
1,5 spsk karry
400 g kalkunbryst i strimler
320 g skyllet og afdryppet bulgur (ca. 4 dl)
8 dl grønsagsbouillon
6 porrer i 1 cm tykke ringe (ca. 600 g)
1 tsk groft salt
1 dl friskpresset appelsinsaft
Pynt: fintsnittet porre
Tilbehør: 150 g mangochutney
sojasauce
Lad smør- og rapsolien blive gylden i en sauterpande.
Tilsæt karry og lad den bruse af. Brun kalkunkødet i ca. 2 min.
Tag kødet op og hold det varmt.
Kom bulgur i panden og svits i ca. 1 min.
Tilsæt bouillon og lad bulguren koge ved jævn varme og under låg i ca. 3 min. Tilsæt porreringe og salt og kog videre, stadig ved jævn varme, men uden låg i ca. 5 min. Vend kød og appelsinsaft i retten og smag til.
Ved serveringen: Hæld kalkunretten i et dybt fad og pynt med fintsnittet porre.
Fryseegnet: Nej.