Logo

Müslistænger 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g müsli med meget tørret frugt (40%)
50 g akaciehonning
 
Vask dine hænder inden du starter.
Tænd ovnen på 170ºC
Kom müslien op i en skål og tilsæt honningen.
Bland det godt kom blandingen ud på en bageplade med bagepapir
Form blandingen til en firkant ca. 10 x 12,50 cm
Bag müslimassen i den varme ovn i 10-12 minutter
Tag müslimassen ud af ovnen, og lad den køle lidt af
Skær den lune müslifirkant ud i 5 stænger ca. 2,50 x 10 cm
 
Tips: Müslistængerne skal opbevares i en tætsluttende kagedåse, så de
ikke bliver bløde.
Pak müslistængerne ind hver for sig i madpapir eller husholdningsfilm, hvis du tager dem med i madkassen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her