Logo

Ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ærter

 

Ærter stammer sandsynligvis oprindeligt fra Mellemøsten og Asien. Små, friske, grønne ærter har en sød, sprød og saftig smag. Det er de umodne frø som spises. Ærter skal høstes på det helt rigtige tidspunkt så de hverken er for små eller hårde og melede. Vores danske klima er ideelt at dyrke ærter i. Det skyldes det kølige sommerklima. Ærter er rige på protein og kostfibre.

 

Tips til tilberedning

• Friskbælgede

• I sommersalaten

• Som tilbehør til diverse kødretter og i en æggekage

 

Vidste du at...

Ærter er en af de ældste afgrøder som findes.

 

Opbevaring

Ærter opbevares i emballagen i køleskabet.

 

I sæson

Juni til August

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her