Logo

Lam i karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g lammebov uden ben
1 løg, 1 fed hvidløg
1 rød chilifrugt
2 tomater
100 g jordnødder
1 citron
2 dl jordnøddesmør
1 dl vand
2 spskjordnøddeolie
2 spsk karry
salt

Afpuds kødet, skyl og tør med køkkenrulle, skær det i 3 cm store tern.
Pil løg og hvidløg og hak fint, skær chilien igennem på langs, fjern kerner og stilk og hak fint.
Skold, flå og udkern tomaterne, skær frugtkødet i tern.
Hak jordnødderne fint.
Pres saften af citronen.
Riv skallen fra ¼ citron.

Rør jordnøddesmørret sammen med vandet.
Opvarm olien ved jævn varme og svits kød, løg, hvidløg og chili, rør rundt hele tiden og lad det stege til kødet er gyldent.
Drys karry og jordnødder over og lad det brune med under omrøring.
Tilsæt tomater, jordnøddesmør, den revne citronskal og citronsaftsaft og smag til med salt.
Bring det i kog og lad det simre ved svag varme under låg ca 75 min eller til kødet er mørt.

Anret på tallerkener og garnér med tomat og forårsløg eller porre og persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her