Logo

Grønærtesuppe med persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g grove ærter (frosne).
150 g fine ærter (frosne) .
1 ½ l suppe (terning)
30 g smør/margarine
20 g hvedemel.
salt.
hakket persille.

Kog de grove ærter i suppen, til de er møre. Gnid dem gennem en sigte. Rør en smørbolle af hvedemel og smør/margarine og jævn suppen hermed. Lad suppen koge godt igennem - 10 minutter - og smag til med salt. Varm de fine ærter i suppen og server den med et stort drys hakket persille i hver tallerken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her