Logo

Rustikbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk
5 dl mælk
50 g gær
1 ½ spsk salt
800-900 g hvedemel

Gæren røres ud i lidt mælk.
Resten af mælken lunes og hældes sammen med gær og salt.
Melet tilsættes gradvis, indtil dejen er tilpas.
Dejen dækkes godt og hviler ca. 20 minutter.
Nu deles dejen i to portioner, der hver især formes til et rundt brød.
Brødene stilles på pladen, dækkes godt og hæver 1 times tid.
De pensles med lidt mælk, drysses med hvedemel og ridses rundt med en skarp kniv.
Brødene bages ved 225 °C i ca 25 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her