Logo

Rullesteg med persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg svinebryst eller slag
1 stort bundt persille
reven skal af 1 citron
4 fed hvidløg
salt
peber
2 spsk olivenolie

Skyl persillen godt og hak den.
Bland den med fintrevet citronskal og hakket hvidløg.
Fold brystet ud og fordel persillen herpå, krydr med salt og peber.
Rul sammen og bind omkring.
Læg stegen i et ovnfast fad og pensel den med olivenolie.

Lad den stege ved 180ºC i ca. 1 ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her