Logo

Ristede græskarkerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

græskarkerner
salt
vand

* Tilberedning

Hvis græskarkernerne stammer fra et frisk græskar, skal så meget som muligt af det slimede græskarkød fjernes.
Skyl kernerne grundigt og lad vandet løbe fra.
Stammer kernerne fra friske græskar så: 
Kom kernerne i en gryde og hæld vand over så det dækker. 
Kom lidt salt i, og lad det koge i ca. 20 minutter.
Spred kernerne ud i en bradepande beklædt med bagepapir.
Sæt kernerne ind i en 300 °C varm ovn indtil de er lysebrune.
De kan spises både med og uden skal.

Tips: Bruger du i stedet købte økologiske grønne græskarkerner, kan du bare riste dem direkte i ovn eller på pande med salt.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (21 stemmer)
Siden er blevet set 11.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her