Logo

Risotto med blæksprutte og dild og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

180 g risottoris
2 fintsnittede skalotteløg
5 dl fiske- eller hønsebouillon
1 pose blæksprutteringe
1 spsk smør
saft fra ½ citron
1 bdt dild
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olie i en rummelig gryde og sauter ris og løg i 2 minutter. Tilsæt kogende bouillon lidt efter lidt. Når risene er møre ca. efter 15 minutter, tilsættes blæksprutteringene og koger med i 2 - 3 minutter. Vend risene med smør, saft fra citron og plukket dild. Smag til med salt og peber og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her