500 g brede risnudler
300 g hakket oksekød
2 spsk selleri
2 spsk lys soyasauce
½ spsk karrypulver
2 spsk tapioca hvedemel
2 spsk mørk sojasauce (sød soja)
200 g salatblade
1 tsk hvidløg hakket
¼ kop olie
1 ½ kop hønsebouillon
1 spsk sukker
1 stødet chili
2 spsk eddike
friske koriander
Steg risnudler sammen med ½ spsk mørk soja i 2 spsk olie.
Når nudlerne er godt varme fjernes de fra varmen.
Bland oksekød med lys soja, karry pulver og tapioca hvedemel.
Det skal stå et øjeblik.
Rengør salat bladene og snit dem i striber.
Læg dem i bunden af serveringsfadet og hæld nudlerne over.
Brun hvidløg i det sidste olie, tilsæt kødet som steges indtil det er nok. Tilsæt bouillon, selleri samt sukker.
Til sidst hældes det over nudlerne, overdrys med koriander.
Serveres med chili i eddike.