Logo

Ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ribs

 

Ribs er oprindeligt et vildtvoksende bær. Bærrene er klare, røde og bløde, med en mængde kerner omgivet af blødt frugtkød. Smagen er syrlig og en anelse bitter. Bærrene har et højt indhold af pektin hvilket gør dem velegnede til syltning og gele.

 

Tips til tilberedning

• Lav små marengskys og server ribs til

• De syrlige bær spiller godt op ad meget søde ting

• Klassikeren: rødgrød med fløde

 

Vidste du at...

Der også findes hvide og gule ribs.

 

Opbevaring

I køleskab. Holdbarhed 1-2 dage.

 

I sæson

Juli til August

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her