Logo

Revet gulerod med melon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg gulerødder
1 honningmelon (el. anden fast melon)
saft af ½ appelsin
evt. rosiner
 
Riv gulerødder og melon på det grove rivejern , eller skær melonen i små
tern.
Bland appelsinsaft og rosiner i og lad det hele trække et par timer.
Kan spises med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her