Logo

Remoulade hjemmelavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg grønne tomater
1 kg agurker, gerne salatagurker
1 kg skrællede løg
50 g salt
3 dl ufarvet eddike
150 g hvedemel
3 top tsk curry
4 top tsk sennepspulver
41/2 dl ufarvet eddike
½ kg sukker
1 tsk Atamon

Tomater, agurker og skrællede løg køres gennem kødmaskinen og røres med salt og koges derefter i 20 minutter med 3 dl eddike.
Så udrøres hvedemel curry og sennepspulver i lidt eddike, og der tidsættes yderligere 4 dl eddike og sukker, hvorefter det blandes med den kogte masse. Det hele bringes langsomt i kog igen og koger i 20 minutter under stadig omrøring.
Remouladen tilsættes Atamon og hældes på glas med plastiklåg. Metallåg ruster p.g.a. det sure indhold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 3.872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her