Logo

Ravioli med artiskokker og gorgonzola sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer.

1 pk. Ravioli med artiskokker
1 fintsnittet chili
100 g gorgonzola
1 dl økologisk piskefløde
frisk oregano
salt og peber

Tilberedning:
Kog pasta efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Kom chili, gorgonzola og fløde i en gryde. Lad osten smelte sig stille og roligt (så den ikke brænder på). Hæld vandet fra den kogte pasta og vend det hele sammen med plukket oregano. Krydr med salt og peber og server retten rygende varm.
Server evt. retten med tynde skiver af kogt eller røget skinke.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her