Logo

Rabarbersuppe med drys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarbersuppe med drys

 

Har du rabarber i haven, har du også verdens nemmeste dessert lige ved hånden. Pluk et par stængler, og husk at få det nederste af stilken med. Det er den, der har den bedste smag. Serveres kold med bær og ristede havregryn.

4 Personer

 

# Ingredienser

500 g rensede rabarber

4 dl vand

2 dl sukker

1 dl piskefløde

25 g smør

1 dl havregryn

3 spsk sukker

*

Sådan gør du

1. Skær rabarberne i mindre stykker, og kom dem i en gryde med vand og sukker.

Lad suppen simre i 5 minutter.

 

2. Lad suppen blive helt kold i gryden. Stil den eventuelt i køleskabet.  

 

3. Blend den jævn og skummende, når det er tid til dessert.

Vend piskefløden i suppen, eller server som pisket på toppen.  

 

4. Smelt smør på en pande, og rist havregryn og sukker indtil gyldent.

Afkøl, og drys på suppen sammen med bær.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her