Logo

Rabarber- og stikkelsbærkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg rabarberstykker eller stikkelsbær
120 g sukker
1 spsk kartoffelmel
 
Dej
60 g hvedemel
125 g kokosmel
85 g sukker
125 g margarine
1 æg
 
Rabarberstykkerne/stikkelsbærrene lægges i et ovnfast fad (20x30 cm).
Sukker og kartoffelmel blandes og drysses over rabarberne/stikkelsbærrene.
Alle ingredienserne til dejen fyldes i røreskålen og røres med håndmixer i 2-3 min.
Dejen fordeles over rabarberne/stikkelsbærrene.
Fadet sættes på ovnrist eller bageplade i kold ovn på en af de nederste ribber.
Bages ca. 50 min. ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her