Logo

Røget sværdfisk vinagrette med avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiver røget sværdfisk
4 modne avocado
Citronsaft
4 modne tomater skåret i strimler og uden kerner
4 spsk sherry eller vineddike
2 spsk olivenolie
Friske koriander
Salt
Peber, friskkværnet

Skær avocado kødet som en vifte og anret det på 4 tallerkner, pres citronsaften over, krydres med salt og peber. Bland tomater, eddike, olivenolie, salt, peber og de friske koriander sammen.

Anret den skivede røget sværdfisk ved siden af avocadoviften, og fordel tomatblandingen over fisken.

Hertil serveres groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her