Logo

Røget sild i gratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Et gratinfad smøres. Heri lægges 500 g kolde, kogte kartofler i skiver. Ovenpå lægges skiver af agurk og tomat, og derpå 8 istandgjorte og udpillede røgede sild. 3 hele æg og l dl mælk piskes sammen med salt og peber og hældes over. Fadet sættes i ovnen og bages ved ikke for stærk varme. Anrettes drysset med en blanding af finthakket skinke og purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her