Logo

Røget laksemousse i terrin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g fersk laks, uden skind og skåret i små stykker
250 g røget laks, skåret i tynde skiver
Olivenolie
et stænk cognac
4 dl cremefløde
1 spsk grøn peber
en smule nymalet peber

Lad den ferske laks snurre i olivenolie over svag varme, rør med en træske. Flamber med cognac og sæt til afkøling. Finhak den røgede laks i en foodprocesser sammen med halvdelen af cremefløden til en jævn konsistens. Tilsæt den let stegte laks, peber og resten af cremefløden. Afkøl og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her