Logo

Røget laks med svamperagout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

4-6 tynde skiver røget laks
200 g rensede svampe, fx. kantareller og østershatte
1 dl piskefløde
1 tsk dijon sennep
Frisk koriander
olivenolie
Salt og peber

Anret laksen på to tallerkner. Varm lidt olivenolie på en pande og rist svampene 2 - 3 minutter. Tilsæt fløde og rør sennep i. Kog det igennem så fløden "sætter" sig i svampene. Vend med plukket koriander og anret med laksen. Server med et godt brød til.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her