Logo

Røget laks med sennepspickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 skiver røget laks

pickles:
100 g gulerødder
100 g blomkål
100 g grønne bønner
100 g squash
2 dl lageeddike
150 g sukker
2 spsk majsmel
2 spsk koldt vand
2 spsk eddikelage
2 tsk gurkemeje
2 tsk karry
2 tsk sennep
3 spsk fløde

Grøntsagerne skæres i små stykker og gives et opkog i vand tilsat salt. Skylles i koldt vand. Eddike koges med sukker. Majsmel, vand, eddikelage, gurkemeje, karry og sennep røres sammen. Jævningen hældes i eddikelagen og koges et par min. Køles af og røres med fløden. Grøntsagerne tilsættes. Lakseskiverne anrettes på fad sammen med sennepspickles. Sort peber kværnes over laksen, og der pyntes med dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her