Logo

Røget laks med rejesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beregn ca. 100 g røget laks pr. person
En pakke rejer
2 modne avocado
1 citron
Icebergsalat
1 bæger cremefraiche
salt og peber
½-1 bæger høvlet peberrod
 
Skyl salat, snit det fint og læg det på tallerkener.
Skræl avocadoerne og skær dem i både.
Husk at dryppe med citronsaft så de ikke bliver mørke.
Læg dem ovenpå salaten.
Skær laksen i strimler og læg dem ovenpå avocadoerne.
Hak de optøede rejer og kom dem i cremefraichen.
Krydr med salt og peber.
Kom høvlet peberrod i dressingen (alt efter hvor stærkt man kan lide det).
Lige inden serveringen fordeles rejesaucen ovenpå og der lægges til sidst en skive citron på tallerkenen.
Serveres med flûte eller ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her