Logo

Røget laks med peberrods/dild dressing og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer
 
1 pakke røget laks 150-200 gram
½ l fromage frais 0,5%
1 håndfuld rejer i lage eller frost
1-1 ½ tsk fintrevet peberrod
1 håndfuld frisk dild
peber efter behov, måske salt

Fromage frais, peberrod, dild og rejer blandes i en skål.
Peberroden skal smages til så den ikke bliver for stærk.
Smag til med peber og salt, og lad den trække 1-2 timer i køleskabet
Ved servering lægges et lag dressing på en frokost tallerken, laks efter behag lægges ovenpå i små ruller/roser.
Pynt med dild, citron og server med lunt ristet grov toast.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her