Logo

Røget laks med pastasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g røget laks
200 g pasta, kogt og afkølet
500 g friske asparges (hvide), dampet
1 ½ hoved broccoli, dampet

Dressing:
1 spsk sennep (mild Dijon)
½ tsk salt
½ tsk peber
2 tsk sherry
3 spsk vineddike
2 tsk sirup
2 æggeblommer
2 spsk olie
frisk dild

Sennep, salt, peber, sherry, vineddike og sirup rystes sammen. Æggeblommer piskes i, derefter olien. Dilden hakkes og kommes i. Asparges, broccoli, pasta og røget laks anrettes på tallerken, og dressingen hældes over.

Serveres med lune flûtes eller ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her