Logo

Røget kanin i butterdejsstang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg champignon
100 g røget kanin
175 g flødeost
2 tsk mild sennep
1 tsk fransk sennep
½ tsk salt
2-3 spk. klippet purløg, dild eller fint skåret porretop
1 pakke frossen butterdej

Champignon skæres i skiver og svitses ca. 5 minutter på en tør pande. Det røgede kaninkød skæres i terninger og kommes i en skål sammen champignon, flødeost, sennep, salt og grønt.
Butterdejspladerne lægges oven på hinanden, udrulles til ca. 25x35 cm, og dejen lægges over på pladen.
Fyldet fordeles på midten og siderne skæres i strimler på skrå.
Enderne bukkes først ind, og strimlerne flettes ind over hinanden, skiftevis fra venstre og højre side.
Stangen pensles med æg.
Bagetid ca. 30-35 minutter ved ca. 200ºC

Tips: Vil du ikke spise børnenes kanin, så kan kyllingekød evt. bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her