Logo

Røget ørred Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g filet af røget ørred

1 salathoved

1 håndfuld spinat

1 bdt purløg

4 spsk sommerhonning

saften af 1 citron

1 dl vand

salt og peber

 

Spinat og salat skylles og slynges.

Citronsaft, vand og honning varmes let op og smages til med salt og peber.

Fisken anrettes på salaten, marinaden dryppes henover begge dele, og retten får et klip purløg inden servering.

Kan evt. serveres sammen med nykogte æg og groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her