Logo

Rødvinsmarinade til oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

dressing / marinade
2 dl rødvin
½ dl olie
1 hakket skalotteløg
1 fed presset hvidløg
1 tsk frisk timian
peber

Marinaden piskes sammen.
Kød i marinade kommes i en fryseplastpose, der lukkes godt til og sættes i et fad. stilles i køleskab (5 °C) i ca. 4 timer vendes nogle gange undervejs.
Kødet er så parat til stegning eller grillning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (14 stemmer)
Siden er blevet set 11.792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
495827-02-2016 09:32:03

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her