Logo

Rødvinskylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 tynde skiver bacon
1 spsk smør
600 g kyllingeschnitzel i terninger
250 g champignon
1 fed hvidløg
15 sorte eller grønne oliven
3 spsk tomatpuré
2 dl rødvin
1 kvist timian
salt
peber

Skær bacon i mindre stykker, der ristes gyldne og sprøde i en gryde og tages op.
Kom en klat smør i gryden og brun kyllingekødet heri.
Tilsæt champignon i kvarte og lad dem snurre med et par min.
Tilsæt det stegte bacon, presset hvidløg, oliven, tomatpuré og vin. Krydr med timian, salt og peber og lad retten småsimre ca. 10 min.
Rør af og til.
Server rødvinskyllingen med pasta og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her