Logo

Rødsalat, dybstegt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 små aflange rødsalat
1 sammenpisket æg
hvedemel
rasp
olie til stegning
 
Pesto:
50 g hasselnødder
60 g parmesanost
1 dl olivenolie
salt og peber
 
Skær salaten i fire dele og vend den først i æg og hvedemel og dernæst i rasp.
Varm olie i en rummelig gryde og steg salaten, indtil den er gylden.
Læg salaten på fedtsugende papir og drys med salt.
Bland hasselnødder med parmesan, olivenolie, salt og peber.
Server pestoen til den lune salat.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her