Logo

Rødkålsråkost til hverdag og fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ lille rødkåls hoved
2 store grønne æbler
2 store søde appelsiner
en lille håndfuld hasselnødder
  
Skær rødkålen i meget fine strimler.
Skær appelsinerne i tern
Skær æblerne i tern
Hak nødderne groft
Bland det hele sammen og lad det trække nogle timer før servering.
 
Tips: Skal der festes, tilsættes flg:
2 carambole ( stjernefrugt) i skiver.
en håndfuld grønne søde vindruer.
Pynt med carambole og appelsin på toppen. Der er virkeligt en dekorativ
råkost de fleste kan lide.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her