Server en lækker
råkostsalat som forret eller tilbehør. Rester er gode som en sund
eftermiddagssnack.
4 personer. Arbejdstid:
20 min. Trækketid: 30-60 min.
#
400 g rødkål
2 æbler
50 g
tranebær-salatmiks
Dressing:
1 appelsin eller
blodappelsin
1 spsk citronsaft
eller vineddike
1 spsk honning eller
sirup
1 tsk dijonsennep
salt og peber
*
Snit rødkålen
papirtyndt på et mandolinjern eller med en skarp kniv.
Vask eller skræl
æblerne, og riv eller skær dem i lidt grovere strimler.
Pisk appelsinsaft
sammen med de øvrige ingredienser, og smag til med salt og peber.
Vend kål og æbler i
dressingen, og lad salaten trække i 30-60 min.
Vend rundt et par
gange undervejs.
Anret i en skål, og
drys med tranebær-salatmiks.
TIPS: Salaten kan
tilberedes dagen før og opbevares i køleskab.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin