Logo

Røde sprøde kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 kyllingelår
30 g margarine
2 fed hvidløg
1 tsk paprika
1 tsk salt
2 spsk hakket timian
1 dl rasp
½ dl sesamfrø
 
Smelt margarinen og tilsæt den pressede hvidløg, paprika, salt og timian. Med denne blanding pensles kyllingelårene, som derpå vendes i en blanding af rasp og sesamfrø.
Kyllingelårene lægges i bradepande og steger i ovn ved 200ºC i 40 min.
Serveres med flødekartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her