Logo

Rødbedesuppe med smørbønner og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g rødbede
2 dl smørbønner (udblødt 12 timer i vand)
1 ½ liter grønsagsbouillon
1 dl tørrede kirsebær/tranebær - udblødt i 1 glas rødvin
Salt, peber
Tilbehør:
1 dl ristede pinjekerner
Mager cremefraiche
 
Kog de udblødte smørbønner i bouillon og spæd med vand undervejs, så der stadig er 1 ½ liter, når bønnerne er møre (ca. 1 time).
Tag bønnerne op og stil til side.
Gem bouillonen.
Skær rødbederne i julienne, altså fine strimler, og kog dem i bouillonen, til de er "al dente".
Kog de tørrede kirsebær/tranebær og vin med de sidste 5 minutter.
Kom bønnerne i suppen igen, varm igennem og server den med pinjekernedrys.
Her ville en skefuld mager cremefraiche være på sin plads.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her