Logo

Rødbedesalat med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g kogte rødbeder
3 æbler
2 dl ymer
1 spsk citronsaft
2 tsk fintrevet peberrod
salatblade

De kogte rødbeder istandgøres.
Skindet gnubbes af og rødbederne skæres i små tern.
Æblerne renses og skæres i tern.
Ymer smages til med citronsaft og peberrod.
Rødbeder og æbler vendes i dressingen.
Salaten kan serveres på salatblade og ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her