Logo

Rødbedesalat med appelsin og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødbedesalat med appelsin og valnødder

 

Rødbederne er gode nu, og de egner sig både til kogning, bagning og råkost. Prøven nem rødbedesalat.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

#

1-2 rødbeder

1 tsk dijonsennep

1 økologisk appelsin

1 tsk honning

1 spsk olie

salt og peber

30 g valnøddekerner

*

 

SKRÆL de rå rødbeder, og riv dem groft.

Pisk sennep sammen med 1-2 tsk revet appelsinskal, 3 spsk appelsinsaft, honning, olie, salt og peber.

Vend rødbederne i dressingen, og drys med hakkede valnødder.

 

Rødbedesalat med appelsin og valnødder

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her