Logo

Rødbeder med korianderyoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakket koriander fra dåse (kinesisk persille) blandet med sødmælksyoghurt giver et pift til nykogte, varme rødbeder. Et godt tilbehør til jordskokgratinen.
 
800 g rødbeder
4 dl græsk yoghurt
4 spsk hakket, eddikesyltet koriander
frisk koriander til pynt
 
Kog rødbederne med skal og en stump af toppen i letsaltet vand i ca. ½ time.
Gnid skallen af under rindende vand.
Skær rødbederne over, hvis de er store, og server dem med yoghurt og koriander. Pynt med frisk koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her