Logo

Rævesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

170 g god Dijonsennep
170 g brun farin
1 ½ dl 38 % Créme Frâiche
5 g tørrede dildspidser
1 spsk salatolie

Bland sennep, farin, salatolie og dildspidser i en gryde, der størrelsesmæssigt kan sættes ned i en større gryde.
Dermed kan der laves et vandbad.
Fyld så meget vand i den store gryde, at den midre ditto kan være deri uden vandet løber over.
Vandet bringes i kog og der dæmpes for styrken, så det kun lige holdes i kog.
Den lille gryde placeres deri og skal være der til alt farinen er smeltet.
Afkøles og blandes med créme frâiche

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her