Logo

Rå foie gras med rå jomfruhummer, kaviar og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rå foie gras med rå jomfruhummer, kaviar og valnødder

200 g renset andelever

120 g rensede jomfruhummerhaler

40 g kaviar

12 stk friske valnødder

Vild karse (skyllet godt)

4 spsk valnøddeolie

1 citron

Lidt havsalt

 

Befri andelever og jomfruhummer for sener og skaller, frys derefter i 24 timer før brug.

Valnødderne befries for skal og koges kort op i mælk, og kommes herefter i isvand.

Skrab skindet af nødderne med en lille urtekniv og skær i tynde skiver.

Skær andelever og jomfruhummer i papirstynde skiver direkte fra frost, så de danner en slags spåner.

Anret på tallerken med kaviar, valnødder, citronsaft, salt, olie og vild karse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her