Logo

Lystfiskerørred

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2000 g ørred
3 pakker skiveskåret bacon
grønsager efter lyst
kartofler
pillede hummerhaler eller rejer
4-5 dl hvidvin
salt og peber

Bacon lægges på et spækbrædt side om side lige så lang som fisken. Fisken renses grundigt og fileres, resterende ben pilles ud, den ene filet lægges ned på baconen og der fyldes grønsager og hummerhaler ovenpå, herefter lægges den anden filet oven på og baconen vippes rundt om det sidste bacon pakkes nu om fisken, der lægges i et ovnfastfad, de skiveskåret kartofler og resterende grønsager og hummerhaler kommes rundt om fisken, hvidvinen hældes ved evt. supleres med vand. Retten sættes i ovnen ved 200ºC i 40 min.

Retten serveres varm og fisken skæres i skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her