1 kg lammebryst med ben
2 spsk hvedemel
2 tsk edelsuss paprika
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk olie
2 spsk smør
¼ l. bouillon
450 g flåede tomater fra dåse
250 g champignon
1 dl tør hvidvin
den revne skal af ½ citron
1 tsk tørret basilikum
1 bdt persille
Få evt. slagteren til at hugge kødet ud i passende stykker.
Bland melet med paprika, salt og peber og vend kødstykkerne heri.
Pil løg og hvidløgsfed og hak begge dele groft.
Varm olie og smør i en gryde og brun kødet sammen med løg og hvidløg
under hyppig vending.
Tilsæt bouillon og tomater plus væden fra tomaterne.
Rens champignonerne og skær stilkene af (men gem dem for de kan
anvendes i mange andre retter).
Kom champignonhovederne i gryden, hæld hvidvin over og tilsæt
citronskal og basilikum.
Rør godt rundt og lad det hele snurre for svag varme under låg i 45-55
minutter.
Til sidst smages til med salt og peber, og retten drysses med finthakket
persille lige inden serveringen.
Hertil passer kartoffelmos og grøn salat.