Logo

Lammefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hakket lammekød
1 bundt friskhakket persille
8 fedhvidløg
1 stort grofthakket løg
2 spsk herbes de provence
3 hele æg
5 spsk hvedemel
½ l dansk vand
1 tsk salt
1 tsk peber
1 spsk flydende maggi

Lammefarsen røres godt og skal trække i 30 minutter.

Steges langsomt i olivenolie til frikadellerne er gyldenbrune og lækre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her