Logo

Laksetatar med vagtelæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rå laksefilet uden skind og ben
1 håndfuld dild
1 håndfuld purløg
1 tsk dijonsennep
Salt, peber
1-2 spsk cremefraiche 38
Minitoast
4 vagtelæggeblommer
Purløg
 
Laksefilet hakkes fint på et spækkebræt.
Dild og purløg hakkes også fint.
Alt blandes med dijonsennep, salt, peber og cremefraiche.
Anrettes på minitoast.
I midten formes en lille fordybning, hvori der anbringes en vagtelæggeblomme.
Læg et langt purløg henover. 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her