8 ark forårsrulledej ca. 20x20 cm (købes frossen)
400 gram laksekød
saft og reven skal af ½ lime
½ rød chili
1 tsk salt
1 spsk rasp
olie til stegning
Tomatharissa:
4 tomater
1 spsk tomatpure
reven skal og saft af 1 lime
½ dl olivenolie
1 tsk cayennepeber
salt og peber
sukker
Tø dejen op og skil arkene ad.
Hak laksekødet med en kniv eller hak det groft i en foodprocessor.
Bland laksekødet med lime saft og skal, hakket chili, salt og rasp.
Sæt farsen i køleskabet en times tid.
Del farsen i otte lige store dele.
Læg en del fars på en plade forårsrulledej, fold siderne ind og tril
dejen som en forårsrulle.
Frituresteg rullerne i olie til de er gyldne.
Læg dem på fedtsugende papir.
Tomatharissa:
Skær tomaterne i små bidder.
Miks alle ingredienserne med en stavblender og smag til med salt, peber
og et nip sukker.
Spis rullerne nystegte og sprøde med den stærke sauce.