500 g laksefilet
3 tsk salt
2 æg
4 spsk kartoffel- eller hvedemel
3-4 dl piskefløde (evt. halvt sødmælk)
4 spsk kapers
2 store finthakkede rødløg (evt. forårsløg)
60 g smør (klaret) til stegning
Maldonsalt og peber
Kødet gås efter for ben og hakkes groft med kniv (skær i lange strimler,
der efter i bittesmå firkanter på tværs - og hak derefter).
Rør (evt. i maskine) kødet med salt (for at gøre det sejt) - længe!
Æg røres i til farsen er glat.
Melet opløses (piskes) i fløden og røres i farsen, der smages til med salt og peber.
Rør kapers, løg og så meget af resten af mælken i, at farsen stadig er fast Lad gerne farsen hvile 1 time.
Steg halvdelen af farsen i en 20 cm pande ca. 7-8 min ved middelvarme på hver side (steg derefter den anden halvdel)
Serveres med kartofler (eller rugbrød) og remoulade.