Logo

Løgkompot 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g friske pillede perleløg
25 g smør
2 spsk flydende honning eller brun farin
salt og peber
½ dl balsamico eddike
ca. 50 g rosiner 
ca. 100 g abrikoser
2 dl rødvin
 
Sauter løgene i smør og honning med lidt salt og peber i små 5 min.
Hæld eddiken på og kog den væk.
Tilsæt rosiner, abrikoser og rødvin.
Lad simre ved svag varme til væden er næsten væk (mindst 30 min)
Smag til med salt og peber.


Tips: Almindelige løg i både kan også anvendes.
Kan serveres både kold og varm og passer perfekt til stege og pateer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her