Logo

Italiensk Pastasuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g Pasta Pollo, frostblanding fra Frigodan
1 spsk olie
1-2 fed hvidløg
et lille stykke chili
oregano, merian og frisk persille
7-8 dl grønsagsbouillon
salt og peber
Tilbehør: Ciabattabrød
 
Snit chili og hvidløg til en fin blanding.
Hæld olie i en gryde og svits chili, hvidløg sammen pasta-kyllingeblandingen.
Drys med oregano, merian og hakket persille, spæd med bouillon og lad suppen simre 7-8 min, til pastaen er mør.
Smag til med salt og peber og giv lunt ciabattabrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.809 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her