Logo

Italiensk Olivenbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl lunkent vand
35 g gær
4 spsk olie
1-2 spsk hakket rå løg
12 grønne hakkede oliven
1 rød eller grøn peberfrut i små tern
2 tsk salt
200 g hvedemel
175 g sigtemel

Gæren opløses i vandet.
Olie, løg, oliven og peberfrugt tilsættes.
Til sidst tilsættes hvedemel.
Formes til en tyk pølse, der lægges på en plade.
Hæver 30 min.
Pensles.
Bager på nederste rille ved 200ºC i ca. 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her