Logo

Gl. Estrup boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
4 dl vand
½ tsk salt
1 spsk olie
3 dl groft hvedemel
9 dl hvedemel
 
Gæren opløses i vand og salt tilsættes.
Grovmel tilsættes.
Hvedemel tilsættes og æltes godt.
Formes til boller og hæver til ca dobbelt størrelse.
Bages i ovn ved 200ºC i ca. 20 minutter.
 
Tips: Dejen skal ikke hæve inden den formes til boller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her